Hamburger NLXS
Jouw host voor

ICT Breda

NLXS: hét ICT bedrijf in Breda en omgeving

Breda is een prachtige stad in Noord-Brabant, bekend om haar historische architectuur, gezellige terrassen en bruisende culturele scene. Maar Breda is ook een belangrijke speler in de ICT-industrie, met vele innovatieve bedrijven die zich richten op de ontwikkeling van nieuwe technologieën. En als er één ICT-leverancier uit Breda is die hier bovenuit steekt, dan is het wel NLXS. Of het nu gaat om systeembeheer, hosting, websites, domeinen, netwerkbeheer of cloud computing, wij bieden de beste oplossingen voor onze klanten. Kies voor NLXS en ontdek wat de ICT-wereld van Breda te bieden heeft.

NLXS: anders dan andere ICT bedrijven in Etten-Leur, Hoeven, Zevenbergen of Sint Willebrord

Veel MKB-ers in Breda begrijpen dat een website kan bijdragen aan het verhogen van de omzet in de vorm van online verkoop, maar online verkoop is niet de belangrijkste reden om een eigen website te (laten) maken. Zo hebben de meeste ondernemers (93 procent) een website om de online zichtbaarheid van hun bedrijf te vergroten, ofwel ervoor te zorgen dat hun bedrijf online vindbaar is. Het aantonen van expertise, het versterken van de geloofwaardigheid en het genereren van meer bereik (alle drie rond de 85 procent), zijn andere redenen om een website te (laten) maken. Naast het maken van een website moet deze snel en altijd bereikbaar zijn. NLXS levert hiervoor de passend webhosting oplossingen voor jouw bedrijf!

Een managed werkplek van NLXS de stille kracht in jouw bedrijf

Allereerst bieden wij altijd oplossingen op maat, omdat elk bedrijf natuurlijk anders is. Middels een managed werkplek voorzien bij de ZZP of MKB organisatie van een werkbare oplossing. Altijd en overal ongestoord kunnen werken. Documenten staan veilig in onze private cloud wanneer je gebruik maakt van onze managed werkplek. Wij horen graag wat we voor je kunnen betekenen en gaan dan op zoek naar de beste oplossing. Proactief houden wij alles in de gaten en waarschuwen je op tijd wanneer wij zien dat je WIFI netwerk, je managed werkplek of je VoIP telefoon even niet zou werken. Uiteraard lossen wij problemen ook direct voor je op. Dag en nacht staan wij voor je klaar!

Support
nodig?
Support
nodig?

NLXS ICT-diensten in Breda

Altijd bereikbaar via VoIP in Breda

Bij NLXS in Breda weten wij wat het bereikbaar zijn betekend. Jouw organisatie moet dag en nacht kunnen opereren zonder verstoringen. In Breda, onze thuishaven hebben wij een diverse groep aan klanten welke gebruik maken van onze webhosting, narrowcasting en VoIP oplossingen. Wij helpen zowel MKB als Enterprise bedrijven met technisch hoogwaardige wifi netwerken, telefonie systemen of communciatie oplossingen. Wij laten de enterprise weten hoe efficient het kan in het MKB en laten het MKB weten hoe veel goedkoper het kan door enterprise oplossingen voor MKB prijzen! Voor elke vraag op het gebied van ICT ben je bij NLXS in Breda aan het juiste adres.

Jouw bedrijf via VoIP bereikbaar in Breda!

Bereikbaarheid speelt een belangrijke rol in onze samenleving. Uit onderzoek is gebleken dat veel bedrijven maar 65% van de inkomende gesprekken beantwoorden. Onbereikbaar zijn voor vragen of klachten brengt in deze tijd behoorlijke gevolgen met zich mee. Bij verminderde bereikbaarheid kan het vertrouwen van klanten dalen en kunnen ze uiteindelijk zelfs overstappen naar de concurrent. Hoe bereikbaar ben jij eigenlijk? Zorg dat je voortaan geen gesprek meer mist en sluit je bij ons aan!

Neem contact op met ons VoIP en ICT bedrijf in Breda

Heb je vragen op het gebied van VoIP, Webhosting, Cloud of op welk IT technisch vlak dan ook? NLXS staat voor je klaar. We horen graag waarmee we je kunnen helpen! Vul ons contactformulier in en we bellen je binnen 24 uur terug!