Hamburger NLXS
Jouw host voor

ICT Etten-Leur

ICT bedrijf in Etten-Leur en omgeving

Kan jouw bedrijf in Etten-Leur wel wat hulp gebruiken op het gebied van ICT en automatisering? NLXS staat voor je klaar. Wij zijn een flexibel ICT bedrijf dat werkzaam is in de wijde omgeving van Etten-Leur en we helpen je graag met al je IT-vraagstukken. Of het nu gaat om een beveiligd wifinetwerk of systeembeheer, wij staan je bij en zorgen er met op maat gemaakte oplossingen voor dat jouw IT je nooit in de steek laat.

NLXS: anders dan andere ICT bedrijven in Etten-Leur, Hoeven, Zevenbergen of Sint Willebrord

Wij zorgen altijd voor een oplossing op maat. Ieder bedrijf is anders en heeft dus andere behoeftes op het gebied van ICT. Doordat wij zowel voor het MKB als voor grote enterprises werken, kunnen we iedereen helpen. We gebruiken de IT-kennis uit grote enterprises om MKB’ers verder te helpen en bieden enterprises praktische oplossingen waar ze anders niet aan gedacht hadden. Daarnaast doen wij niet aan uurtje-factuurtje; wij werken altijd met een fixed price. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. Voor deze fixed price kun je dan ook verwachten dat je IT altijd draaiende is en je daar verder niet naar om hoeft te kijken. Wij ontzorgen je compleet en vallen je dan ook niet lastig met ongevraagde updates. Wanneer zich onverhoopt toch een noodgeval of storing voordoet, staan wij 24/7 voor je klaar. Want zo’n noodgeval doet zich natuurlijk vrijwel nooit binnen kantoortijden voor. Daarom zijn we er ook in de avonduren en op zon- en feestdagen.

Support
nodig?
Support
nodig?

NLXS ICT-diensten in Etten-Leur

Diverse ICT diensten

Jouw bedrijf in Etten-Leur kan bij ons terecht voor verschillende ICT diensten. Ook wanneer je hulp nodig hebt bij een IT vraagstuk wat je hier niet tussen ziet staan, kunnen wij je helpen. We bespreken graag jouw wensen en vragen en komen dan met een oplossing op maat! Je kunt bij ons automatiseringsbedrijf in Etten-Leur onder andere terecht voor de volgende diensten:

VoIP op maat in Etten-Leur

Wil je graag een zakelijke VoIP oplossing voor de telefonie van jouw bedrijf in Etten-Leur? NS-XS ontzorgt je volledig op dit gebied! Wij kunnen bijvoorbeeld vaste telefoonnummers installeren, een naadloze integratie tussen mobiele en vaste lijnen opzetten, een volledige telefooncentrale opzetten en VoIP Trunk installeren. Door over te stappen op VoIP ben je voortaan altijd en overal bereikbaar.

Zakelijk wifinetwerk opzetten met NLXS

Tegenwoordig werken de meeste bedrijven met zakelijke wifi. Wil jij ook een zakelijk wifinetwerk opzetten voor jouw bedrijf in Etten-Leur? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen voor veilige wifi door onze wifibeveiliging voor jouw bedrijf in Etten-Leur. Bij de aanleg van een veilig wifinetwerk kunnen we uiteraard ook rekening houden met een eventueel gastennetwerk. Met een beheerd wifinetwerk profiteer je bovendien van geavanceerde functies zoals videobellen (voor hetzelfde tarief als gewone telefonie) keuzemenu’s en groepsgesprekken.

Vrijblijvend de ICT van jouw bedrijf in Etten-Leur bespreken?

Ook actief in de omgeving van Etten-Leur, zoals Breda, Hoeven, Oosterhout, Tilburg, Zevenbergen en Sint Willebrord! Zit jouw bedrijf met wat ICT vraagstukken die intern niet opgelost kunnen worden? Een slecht wifibereik, een website die er steeds uit ligt of bellen jullie nog steeds via de traditionele telefoonlijn? Slecht tot geen systeembeheer of slechte beveiliging van vertrouwelijke gegevens? Waarvoor je ook hulp nodig hebt, wij staan voor je klaar. We komen graag bij je langs om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken. Vul ons contactformulier in en wij bellen je binnen 24 uur terug.