Hamburger NLXS
Jouw host voor

ICT Tilburg

NLXS: hét ICT bedrijf in Tilburg en omgeving

Op zoek naar een ICT bedrijf in Tilburg dat jouw organisatie kan helpen met verschillende problemen of vraagstukken? Een bedrijf waar je van op aan kan en wat ervoor zorgt dat jouw ICT services altijd blijven draaien? NLXS is het ICT en autmatiseringsbedrijf in Tilburg waar jij naar op zoek bent. Wij bieden verschillende IT-diensten voor een fixed price en staan altijd voor je klaar wanneer zich onverhoopt toch een storing of noodgeval voordoet.

Narrowcasting, webhosting en meer ICT diensten in Tilburg

Bij NLXS in Tilburg kun je terecht voor verschillende ICT-diensten, zoals narrowcasting en webhosting. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor WordPress onderhoud, VoIP telefonie, systeembeheer, een zakelijk wifinetwerk, ICT-projecten en nog veel meer. Wij hebben de juiste kennis en kunde in huis om jouw bedrijf te kunnen helpen. We hebben zowel MKB’ers als grote enterprises als klanten waardoor we de kennis uit beide takken kunnen gebruiken en delen. We laten MKB’ers zien hoe het makkelijker kan en enterprises hoe het goedkoper kan. Voor een maatwerk automatiseringsoplossing in Tilburg zit je bij NLXS goed!


Flexibel en proactief systeembeheer en netwerkbeheer in Tilburg

Goed systeembeheer en netwerkbeheer is erg belangrijk, ook voor jouw bedrijf in Tilburg. Er komen nieuwe collega’s en computers bij, er gaan er weer weg en je werkt met servers, via een netwerk of in de cloud. Je wil natuurlijk dat dit altijd blijft draaien, zodat jij je kan focussen op je core business. NLXS zorgt voor proactief systeembeheer, netwerkbeheer en ICT beheer zodat jouw bedrijf in Tilburg nooit stil ligt. Waar veel bedrijven pas helpen wanneer zich een storing voordoet, is NLXS proactief zodat je systemen altijd goed en veilig blijven draaien.

Support
nodig?
Support
nodig?

NLXS ICT-diensten in Tilburg

VoIP telefonie voor jouw bedrijf in Tilburg

VoIP heeft als grote voordeel dat je zakelijke nummer telefonisch overal bereikbaar is. Zowel via je vaste nummer als mobiel via een app. Ben je dus even niet op kantoor, dan worden inkomende gesprekken direct doorgestuurd naar jouw mobiele nummer. Ook wanneer je offline bent. Bovendien zijn er geen investeringskosten aan VoIP verbonden, omdat je geen investeringen hoeft te doen voor apparatuur, onderhoud of installatie. Je bespaart met VoIP dan ook direct op jouw maandelijkse telefoonkosten. NLXS helpt je graag met het opzetten van VoIP telefonie voor jouw bedrijf.


De voordelen van goed ICT beheer voor jouw bedrijf in Tilburg

Wanneer je kiest voor ICT beheer, systeembeheer en netwerkbeheer door NLXS voor jouw bedrijf in Tilburg, profiteer je van verschillende voordelen. Zo wordt de productiviteit binnen je bedrijf verhoogd doordat alle systemen snel en betrouwbaar zijn. Door onze proactieve dienstverlening, worden potentiële problemen in een vroeg stadium al voorkomen en is je netwerk altijd up-to-date en optimaal beveiligd. Wanneer zich toch storingen voordoen, lossen we ze snel op. Je betaalt een vast bedrag per maand, zonder verrassingen. Daar kun je hier meer over lezen.

De kracht van een managed werkplek van NLXS

Flexibiliteit en proactiviteit zijn twee waarden die bij ons zeer hoog in het vaandel staan. Allereerst bieden wij altijd oplossingen op maat, omdat elk bedrijf natuurlijk anders is. Wij horen graag wat we voor je kunnen betekenen en gaan dan op zoek naar de beste oplossing. Daarnaast kun je ons altijd bereiken, of het nu 3 uur ‘s middags is of 8 uur ‘s avonds op een zondag. Storingen of noodgevallen doen zich natuurlijk nooit voor onder kantoortijd; dat is altijd op een moment dat het niet uitkomt. Wij zorgen ervoor dat ook dan alles opgelost wordt. Daarnaast kun je vertrouwen op onze proactieve dienstverlening, of het nu om WordPress onderhoud, systeembeheer of wifi gaat. Wij houden alles in de gaten en waarschuwen je op tijd wanneer er iets mis dreigt te gaan.


Neem contact op met ons ICT bedrijf in Tilburg

Heeft jouw bedrijf in Tilburg wat ondersteuning nodig op het gebied van ICT, op welk vlak dan ook? NLXS staat voor je klaar. Zit je bedrijf in Sprundel, Hoeven, Oudenbosch, Oosterhout, Breda of Roosendaal? Ook dan staan we voor je klaar! We horen graag waarmee we je kunnen helpen en bespreken vrijblijvend de mogelijkheden met je. Vul ons contactformulier in en we bellen je binnen 24 uur terug!