Hamburger NLXS
Jouw host voor

ICT Zundert

NLXS: hét ICT bedrijf in de omgeving van Zundert, Rijsbergen en Ulvenhout

Krijg je steeds meer te maken met complexe ICT vraagstukken op het werk? Vallen systemen steeds uit, wordt de website vaak gehackt, doet het internet op kantoor het niet of wordt het nu wel heel vervelend dat er maar twee mensen tegelijk aan de telefoon kunnen zitten? Dan is het nu echt tijd om een ICT bedrijf in te schakelen voor jouw bedrijf in de omgeving van Zundert en Rijsbergen.

NLXS ICT-diensten in Zundert

NLXS is anders dan andere ICT bedrijven in de wijde omgeving van Zundert en Rijsbergen

In de omgeving van Zundert en Rijsbergen zitten natuurlijk wel meer ICT bedrijven, wellicht ook met gelijksoortige diensten. Waarom zou je dan voor NLXS kiezen? Het antwoord is heel simpel: proactiviteit. Welke diensten je ook afneemt, wij zorgen er proactief voor dat alles goed blijft draaien. Als het goed is hoor je om die reden zelden wat van ons; wij zorgen er gewoon altijd voor dat goed geregeld is, zodat jij verder kan met je werk. Mocht er nu toch iets misgaan, bijvoorbeeld wanneer zich een storing voordoet, dan staat ons automatiseringsbedrijf nabij Zundert 24/7 voor je klaar. Want een storing doet zich natuurlijk altijd voor wanneer het niet uitkomt. Wanneer dat ook is; wij zorgen ervoor dat het opgelost wordt.

VoIP telefonie in Zundert

Wil je graag overstappen naar VoIP telefonie voor jouw bedrijf in Zundert? Zoek niet verder want NLXS helpt en ondersteunt jou met al jouw wensen t.a.v. VoIP telefonie. Wij zetten een VoIP netwerk op wat zowel online als offline voor jou werkt en je kunt met ons netwerk profiteren van diverse geavanceerde functies zoals videobellen, voicemail, groepsgesprekken en keuzemenu’s. Je betaalt daarnaast per gebruiker, dus je bent altijd verzekerd van een eerlijke prijs.

Altijd een krachtig wifinetwerk

Heb je interesse in de aanleg van een veilig wifinetwerk voor jouw organisatie in Zundert? Dan wil je natuurlijk dat dit netwerk altijd een sterk signaal heeft en dat deze ook op afstand goed beveiligd wordt. NLXS heeft vele jaren ervaring met aanleggen van veilige wifinetwerken die wij proactief kunnen onderhouden. Met onze maatwerk oplossingen heb je altijd een veilige wifiverbinding. Bovendien zorgt onze wifibeveiliging er ook voor dat wij 24/7 voor jou klaar kunnen staan mochten zich problemen met het netwerk voordoen (ook in het weekend en tijdens zon- en feestdagen). Wil je dus een snelle en veilige zakelijke wifiverbinding? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Neem contact met ons op!

Kan jouw bedrijf in Zundert, Rijsbergen, Ulvenhout of omgeving ook wel wat hulp gebruiken op het gebied van ICT? Of het nu gaat om systeembeheer of WordPress onderhouden, NLXS staat op je klaar met proactieve dienstverlening. Ook in Breda, Tilburg, Roosendaal, Oosterhout en Etten-Leur staan we voor je klaar! We horen graag waarmee we je kunnen helpen en bespreken vrijblijvend de mogelijkheden met je. Vul ons contactformulier in en we bellen je binnen 24 uur terug!